Welldana 650 Sidoventil

8 290 kr
Artikelnummer: 45-161650
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Rena poolen med Welldana

  • Tillverkat av stark glasfiberförstärkt ABS-plast
  • Sidomonterad 1½" 6-vägsventil
  • Utrustad med tryckmätare
  • 3 st. 1 ½" limbara unioner ingår
  • Filtermedia medföljer ej.
Teknisk specifikation
Modell:
650S
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
14,5 m³/h
Sandmängd:
150 kg
Glasmängd:
126 kg
Diameter:
635 mm
Höjd:
848 mm
Ref.nr:
45-160650

Welldana® Sidomonterat Sandfilter - En Effektiv Lösnings för Kristallklart Poolvatten

Welldana® Sandfilter är en av de mest sålda kvalitetssandfilterna på den privata marknaden i Skandinavien. Det är tillverkat av stark glasfiberförstärkt ABS-plast, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlig prestanda. Med det sidomonterade 1½" 6-vägsventil-systemet kan du enkelt justera vattenflödet och skapa en perfekt balans i poolvattnet.

Detta sandfilter är utrustat med en tryckmätare som hjälper dig att övervaka trycket och säkerställa optimal filtrering. För att göra installationen så smidig som möjligt ingår 3 st. 1 ½" limbara unioner.

Welldana® Sidomonterat Sandfilter finns i modellen 650S med en teknisk specifikation som passar perfekt för pooler som kräver hög prestanda. Med en anslutning på 1,5" och en maxflöde på 14,5 m³/h klarar detta sandfilter av att hantera en stor mängd poolvatten. Sandfilteret har en sandmängd på 150 kg och en glasmängd på 126 kg, med en diameter på 635 mm och en höjd på 848 mm.

Observera att filtermedia inte ingår i paketet. Vi rekommenderar att du använder högkvalitativt filtermedia för att säkerställa kristallklart poolvatten.

Sammanfattningsvis är Welldana® Sidomonterat Sandfilter det ultimata valet för poolägare som söker en pålitlig, effektiv och enkel lösning för rent och friskt poolvatten. Så investera i detta sandfilter idag och njut av en underbar poolupplevelse!