Welldana 800 Sidoventil

11 890 kr
Artikelnummer: 45-160800
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kritallklart vatten med Welldana®

  • Tillverkat av stark glasfiberförstärkt ABS-plast
  • Sidomonterad 1½" 6-vägsventil
  • Utrustad med tryckmätare
  • 3 st. 1 ½" limbara unioner ingår
  • Filtermedia medföljer ej. .
Teknisk specifikation
Modell:
800S
Anslutning:
2"
Max flöde:
25 m³/h
Sandmängd:
350 kg
Glasmängd:
294 kg
Diameter:
800 mm
Höjd:
1020 mm
Ref.nr:
45-160800

Welldana® Sidomonterat Sandfilter - Håll Poolvattnet Kristallklart Hela Säsongen

Welldana® Sandfilter är ett högkvalitativt sandfilter som är speciellt utformat för den privata marknaden. Detta sandfilter tillverkas av stark glasfiberförstärkt ABS-plast, vilket gör det hållbart och pålitligt för att hålla ditt poolvatten kristallklart hela säsongen. Med den sidomonterade 1½" 6-vägsventilen kan du enkelt justera vattenflödet för att skapa en perfekt balans i poolvattnet.

För enkel övervakning av filterprestanda är Welldana® Sidomonterat Sandfilter utrustat med en tryckmätare. Filterpaketen innehåller också 3 st. 1 ½" limbara unioner, vilket gör installationen enkel och smidig.

Modellen 800S är en av de mest kraftfulla sandfilterna från Welldana®. Med en anslutning på 2" och en maxflöde på 25 m³/h kan det hantera stora mängder poolvatten med hög effektivitet. Sandfilteret har en sandmängd på 350 kg och en glasmängd på 294 kg, med en diameter på 800 mm och en höjd på 1020 mm. Observera att filtermedia inte ingår i paketet.

Sammanfattningsvis, om du vill ha en pålitlig och kraftfull lösning för att hålla ditt poolvatten kristallklart hela säsongen, är Welldana® Sidomonterat Sandfilter det perfekta valet för dig. Så investera i detta högkvalitativa sandfilter idag och njut av en underbar poolupplevelse!