Welldana 500 Sidoventil

5 590 kr
Artikelnummer: 45-162500
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Sidomonterat sandfilter Welldana

  • Tillverkat av stark glasfiberförstärkt ABS-plast
  • Sidomonterad 1½" 6-vägsventil
  • Utrustad med tryckmätare
  • 3 st. 1 ½" limbara unioner ingår
  • Filtermedia medföljer ej. .
Teknisk specifikation
Modell:
500S
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
10,5 m³/h
Sandmängd:
100 kg
Glasmängd:
84 kg
Diameter:
530 mm
Höjd:
770 mm
Ref.nr:
45-160500

Welldana® Sidomonterat Sandfilter - En Kvalitetsprodukt för Rent Poolvatten

Welldana® Sidomonterat Sandfilter är en pålitlig produkt för den privata poolmarknaden och är en av de mest sålda sandfiltren i Skandinavien. Tillverkat av stark glasfiberförstärkt ABS-plast, detta sandfilter garanterar långvarig användning och bevarar rent vatten i din pool.

Filtreringssystemet är utrustat med en sidomonterad 1½" 6-vägsventil för enkel och smidig justering av vattenflödet. En tryckmätare är också integrerad för att övervaka trycket och säkerställa optimal filtrering. Dessutom ingår 3 st. 1 ½" limbara unioner för att möjliggöra enkel installation.

Welldana® Sidomonterat Sandfilter har en modell med teknisk specifikation 500S. Detta sandfilter har en anslutning på 1,5" och en maxflöde på 10,5 m³/h. Med en sandmängd på 100 kg och en glasmängd på 84 kg är det idealiskt för pooler med en diameter på 530 mm och en höjd på 770 mm.

Observera att filtermedia inte ingår i paketet. För att uppnå en ren och kristallklar pool rekommenderar vi att använda högkvalitativt filtermedia.

Kort sagt, med Welldana® Sidomonterat Sandfilter kan du njuta av rent och friskt poolvatten med minimal ansträngning. Investera i detta kvalitetsfilter idag och upplev en förbättrad poolupplevelse!