DPD 3 / totalt klor refill tabletter Scuba 2

25 kr
Artikelnummer: 35-511082
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna
Fungerar ENDAST till photometer, t.ex Scuba 2.

Uppnå exakta mätresultat med DPD 3

  • Säljes i ark med 10 tabletter i varje
  • Passar även till Pahlén Autocheck III, PoolLab m.m

Uppnå exakta mätresultat och bibehåll vattenkvaliteten med DPD 3 / Totalt klor refill tabletter Scuba 2 - den nödvändiga komponenten för att mäta totalt klor i vattnet med hjälp av en fotometer som t.ex. Scuba 2.

DPD 3 / Totalt klor refill tabletter är avsedda för användare som behöver extra testtabletter för att mäta totalt klor i vatten. Dessa tabletter säljs i ark om 10 stycken och är speciellt utformade för att användas med fotometrar som Scuba 2 för att säkerställa noggranna och tillförlitliga mätningar.

Med DPD 3 / Totalt klor refill tabletter kan du enkelt och snabbt mäta den totala klorhalten i vattnet, vilket är avgörande för att övervaka och upprätthålla vattenkvaliteten i din pool eller spabad. Dessa tabletter är enkla att använda och ger exakta resultat för att säkerställa att ditt vatten är rent och säkert för bad.

Om du söker en tillförlitlig och bekväm lösning för att mäta totalt klor i ditt pool- eller spavatten är DPD 3 / Totalt klor refill tabletter det perfekta valet. Köp dina tabletter idag och var säker på att du alltid har tillräckligt med testmaterial till hands för att bibehålla vattnets kvalitet och klarhet.