Badanka Body Builder

89 kr
Artikelnummer: 136212
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Body Builder

Badanka Body Builder - en badanka med muskler!

Denna badanka är perfekt för alla som gillar att träna och bygga muskler. Formgiven som en imponerande bodybuilder med en självsäker min. Badankan är tillverkad av högkvalitativt gummi och har en storlek på ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm vilket gör den perfekt för att ta med sig till poolen eller spabadet.

Så ta med dig denna Badanka Body Builder och känn dig stark och självsäker när du tar ett dopp i vattnet. Badankan är också en rolig och unik present till din träningskompis eller till någon som är intresserad av fitness och kroppsbyggning.

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.