Badanka Dark Duck grå

89 kr
Artikelnummer: 136116
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Dark Duck grå

Få din pool eller ditt spabad att skina med vår grå Dark Duck Badanka! Denna lilla superhjältebadanka är ett måste för alla som älskar badleksaker och superhjältar.

Denna badanka har måtten ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm och är en rolig och unik badleksak. Med sin mörka och mystiska design, är den redo att bekämpa brott och rädda badandets dag.

Badankan är inte bara en rolig och underhållande lekkamrat - den är också praktisk och hållbar för både pooler och spabad. Dess lilla storlek och robusta konstruktion gör den perfekt för barn som gillar vattenlekar.

Så om du vill ha en rolig och unik badanka till din samling, eller om du vill göra badandet lite mer spännande för dina barn, är vår grå Dark Duck Badanka det perfekta valet. Skaffa din idag och låt denna lilla superhjälte ta över din pool eller ditt spabad!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.