Badanka Gamma

89 kr
Artikelnummer: 136271
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Gamma

Badanka Gamma är den perfekta badkamraten för alla superhjältefans och monsterentusiaster där ute! Denna badanka är formad som ett grönt monster med sprängfyllda muskler som spräckt bort kläderna. Det är en rolig och unik tillägg till din badkars- eller poolkollektion. 

Badankan är tillverkad av högkvalitativt material som är lämpligt för både pool och spabad. Med måtten ca 8,5x7,5x8,5 cm passar den perfekt för små händer och stora fantasier. 

Låt Badanka Gamma hjälpa till att göra badtiden till ett spännande äventyr!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.