Chloryte Sticks 4,5 kg

1 099 kr
Artikelnummer: 4637163
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Poolklor utan cyanursyra!

  • Förpackat i rullar
  • Används som klorpuckar
  • Höjer klorhalten i poolen

Dosering:
1. Mät först pH med Scuba 2 och justera det till ett värde mellan 7,0-7,4 om det behövs.
2. Lägg till en Chloryte® Sticks per 25 m³ poolvatten var 4-5 dag.
3. Placera pinnen i skimmer/bräddavlopp.

Test:
Mät klornivån 1-2 gånger per vecka med ett testset eller elektronisk mätutrustning och håll värdet mellan 1-3 mg / l.

Chockbehandling:
Om vattnet är oklart, rekommenderas att chocka vattnet med kalciumklorgranulat.
Vi rekommenderar att du använder Bayrol Superflok Plus tillsammans med Chloryte Stick för att få ännu bättre vattenkvalitet.

Chloryte Sticks - Effektiv Poolkemi för Smart Klorlösning utan Cyanursyra

Chloryte Sticks är den smarta lösningen för enkel och effektiv desinfektion i din pool eller större spa-system. Dessa högkvalitativa klorstavar har en 70% klorhalt och är förpackade i rullar i plastfodral för smidig upplösning.

För att använda Chloryte Sticks, placera dem i skimmer/bräddavloppet och se till att det inte finns någon stabiliserat organiskt klor typ triklor eller diklor i poolen. Doseringen är enkel - mät först pH-värdet och justera det till mellan 7,0-7,4 om det behövs, lägg sedan till en Chloryte Stick per 25 m³ poolvatten var 4-5 dagar och placera pinnen i skimmer/bräddavloppet.

För att se till att klornivån är optimal, rekommenderar vi att du mäter den 1-2 gånger per vecka med ett testset eller elektronisk mätutrustning och håller värdet mellan 1-3 mg / l. Om vattnet är oklart, kan du chocka det med kalciumklorgranulat. För ännu bättre vattenkvalitet, använd Bayrol Superflok Plus tillsammans med Chloryte Stick.

Chloryte Sticks är den perfekta lösningen för poolägare som vill ha en enkel och effektiv klorlösning utan cyanursyra. Dessa klorstavar ger en högkvalitativ desinfektion och är lätt att använda för att upprätthålla optimal vattenkvalitet i din pool eller större spa-system.

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.