Mediterranean 500 Sidoventil

6 390 kr
Artikelnummer: 1101005
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Gullberg & Janssons filter för pool

 • Tillverkad av formsprutad polymerplast
 • Sidomonterad 6-vägsventil
 • Utrustad med tryckmätare
 • Filtermedia medföljer ej
Teknisk specifikation
Modell:
FM500L
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
9 m³/h
Sandmängd:
100 kg
Glasmängd:
80 kg
Diameter:
594 mm
Höjd:
789 mm
Ref.nr:
1101005
 • Optimera din poolrening med Sandfilter från Gullberg & Jansson

  Gullberg & Jansson är stolta att erbjuda en högkvalitativ sandfilter för den svenska marknaden. Vårt sandfilter, som tillverkas av formsprutad polypropylen, finns tillgängligt i tre olika storlekar. Du kan välja mellan en toppmonterad eller sidomonterad ventil för att passa dina behov. Vårt toppmonterade filter tar mindre plats i teknikrummet och är enklare att installera. Vårt sidomonterade filter har fördelen att du kan se in i filtret och observera poolens rening.

  Vårt Sandfilter, modell FM500L, är utrustad med en toppmonterad 6-vägsventil och tryckmätare. Filtermedia medföljer ej, men vårt filter har en maximalt flöde på 9 m³/h och en anslutning på 1,5 tum. Vårt filter rymmer 100 kg sand och 80 kg glas, med en diameter på 594 mm och höjd på 789 mm.

  Få bästa poolreningen med Sandfilter från Gullberg & Jansson. Vårt högkvalitativa filter ger dig en optimal poolrening med minimal ansträngning. Välj en toppmonterad eller sidomonterad ventil för att passa dina specifika poolbehov. Med Gullberg & Janssons sandfilter får du en ren pool och en långvarig produkt.