Mediterranean 400 Sidoventil

5 690 kr
Artikelnummer: 1101004
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Gullberg & Jansson renar poolen

 • Tillverkad av formsprutad polymerplast
 • Sidomonterad 6-vägsventil
 • Utrustad med tryckmätare
 • Filtermedia medföljer ej
Teknisk specifikation
Modell:
FM400L
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
6 m³/h
Sandmängd:
60 kg
Glasmängd:
48 kg
Diameter:
462 mm
Höjd:
690 mm
Ref.nr:
1101004
 • Effektiva och pålitliga sandfilter är en viktig del av ett rent och friskt poolvatten.

  Gullberg & Janssons Sandfilter Mediterranean i formsprutad polypropylen är en högkvalitativ lösning för svenska poolägare. Denna sandfiltermodell finns i tre storlekar och kan väljas med antingen toppmonterad eller sidomonterad ventil. En toppmonterad ventil tar mindre plats i teknikrummet och är lättare att installera, medan en sidomonterad ventil ger möjlighet att se in i filtret för inspektion.

  Sandfiltret från Gullberg & Jansson har en toppmonterad 6-vägsventil och en tryckmätare som underlättar användning och underhåll. Filtermedia medföljer ej, men vi rekommenderar vårt glasmedium som ger klarare vatten och minskar vattenförbrukningen med upp till 75%.

  Modellen FM400L är lämplig för mindre pooler och har en anslutning på 1,5 tum. Sandfiltret har en maximalt flöde på 6 m³/h och rymmer 60 kg sand eller 48 kg glas. Med en diameter på 462 mm och höjd på 690 mm är det en kompakt lösning för ditt poolbehov. Och med en materialgaranti på 2 år och tankgaranti på 10 år, kan du vara säker på att du investerar i en högkvalitativ och långvarig lösning för ditt poolunderhåll. Välj Gullberg & Janssons sandfilter för renare och klarare poolvatten.