Mediterranean 600 Toppventil

7 490 kr
Artikelnummer: 1101003
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Perfekt vatten Gullberg & Jansson

 • Tillverkad av formsprutad polymerplast
 • Toppmonterad 6-vägsventil
 • Utrustad med tryckmätare
 • Filtermedia medföljer ej
Teknisk specifikation
Modell:
FM600T
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
14 m³/h
Sandmängd:
150 kg
Glasmängd:
120 kg
Diameter:
672 mm
Höjd:
1043 mm
Ref.nr:
1101003
 • Optimera poolrening med Gullberg & Janssons högkvalitativa sandfilter

  Gullberg & Janssons sandfilter är tillverkade i högsta kvalité och är den optimala lösningen för poolrening på den svenska marknaden. Mediterranean sandfilter i formsprutad polypropylen finns i tre storlekar och kan fås med både toppmonterad och sidomonterad ventil. Ett sandfilter med toppmonterad ventil tar oftast lite mindre plats i teknikrummet och är också något enklare att installera. Fördelen med en sidomonterad ventil är att man kan se in i filtret.

  Mediterranean sandfilter från Gullberg & Jansson är utrustade med toppmonterad 6-vägsventil och tryckmätare. Filtermedia medföljer ej men vi rekommenderar vårt glasmedium AFM som ger dig renare och klarare vatten under längre tid samtidigt som det minskar vattenförbrukningen med upp till 75%.

  Mediterranean sandfilter har 2 års materialgaranti medan själva tanken har hela 10 års materialgaranti. Den här modellen, FM600T, har en anslutning på 1,5" och har en maximalt flöde på 14 m³/h. Sandfiltertanken rymmer hela 150 kg sand eller 120 kg glas. Den har en diameter på 672 mm och en höjd på 1043 mm.

  För optimal vattenrening bör poolvattenvolymen renas minst 4 gånger per dygn. Poolstorleken och cirkulationspumpens kapacitet avgör vilket sandfilter du ska välja. Med Gullberg & Janssons högkvalitativa sandfilter får du en säker och effektiv poolrening som håller länge.