Mediterranean 400 Toppventil

5 690 kr
Artikelnummer: 1101001
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Gullberg & Jansson egna poolfilter

 • Tillverkad av formsprutad polymerplast
 • Toppmonterad 6-vägsventil
 • Utrustad med tryckmätare
 • Filtermedia medföljer ej
Teknisk specifikation
Modell:
FM400T
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
6,0 m³/h
Sandmängd:
60 kg
Glasmängd:
48 kg
Diameter:
462 mm
Höjd:
770 mm
Ref.nr:
1101001
 • Gullberg & Janssons Sandfilter - Renare och klarare vatten med lägre vattenförbrukning

  Gullberg & Jansson är stolta att erbjuda sitt sandfilter, Mediterranean, till den svenska marknaden. Detta högkvalitativa sandfilter tillverkas av formsprutad polypropylen och finns tillgängligt i tre storlekar med både toppmonterad och sidomonterad ventil. Väljer du en toppmonterad ventil tar filtret mindre plats i teknikrummet och är enklare att installera. Med en sidomonterad ventil kan du se in i filtret, vilket är en fördel.

  För att uppnå en optimal vattenrening rekommenderar vi att du renar poolvattenvolymen minst 4 gånger per dygn. Vilket sandfilter som är lämpligt för din pool beror på poolstorleken och cirkulationspumpens kapacitet.

  Mediterranean sandfilter kommer med en 2-årig materialgaranti och tanken har en materialgaranti på 10 år. Normalt sett fylls filtret med sand, men vi rekommenderar vårt glasmedium Crystal Clear, som ger renare och klarare vatten under längre tid och minskar vattenförbrukningen med upp till 75%.

  Med Gullberg & Janssons sandfilter kan du känna dig trygg med att få kristallklart poolvatten till en låg vattenförbrukning. Kontakta oss idag för att välja det bästa sandfiltret för din pool!