Spalock 210 x 210 cm R18

6 695 kr
Artikelnummer: 210210R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
210 cm
Bredd:
210 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Håll värmen i ditt spabad med en välisolerad spalock - 210x210 cm

Om du vill hålla värmen i ditt spabad och undvika onödig energiförlust är en högkvalitativ spalock ett måste. Denna fyrkantiga spalock, som mäter 210x210 cm, är perfekt för att passa ditt spabad och hålla värmen på plats.

Med en stomme av isolerskivor med hög densitet och förstärkning av U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen ger den här spalocken en hög värmeisolering som kommer att hjälpa till att minska energiförbrukningen och därmed spara pengar på din elräkning.

Överdraget består av högkvalitativ vinyl som är anpassad för marina miljöer och är utformat med en viss sluttning för enkel vattenavvisning av nederbörd. De dubbelvikta sömmarna på kanterna och de rundade hörnen med en radie på 18 cm ger inte bara bättre hållbarhet, utan också en estetiskt tilltalande design.

För att säkra locket på plats har det kraftiga fastsättningsremmar och handtag i sidorna för enklare hantering. Det är också lämpligt att rengöra och behandla vinylen på spalocket regelbundet för att förlänga dess livslängd och behålla dess naturliga färg.