Spalock Runt 210 cm

6 695 kr
Artikelnummer: 1268
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Färg:
Grå
Diameter:
210 cm

Behåll värmen i ditt spabad med ett högkvalitativt spalock i grå vinyl anpassad för marina miljöer.

Med en stomme av isolerskivor med hög densitet och förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, är detta spalocket perfekt för att hålla din spaanläggning varm och redo att användas närhelst du vill.

Med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats och handtag i sidorna för enkel hantering, är det här locket både bekvämt och säkert. Dubbelvikta sömmar i kanterna ger ytterligare hållbarhet och locket är utformat med en viss sluttning för en enklare vattenavvisning av nederbörd.

Det här spalocket passar perfekt för runda spabad med storlek upp till 210 cm och kan vara något större än ditt spabad men ändå passa perfekt. För att förlänga livslängden på ditt spalock är det viktigt att underhålla det regelbundet. Rengör locket vid vattenbyte och behandla vinylen för att skydda den mot väder, vind och UV-strålning så att locket förblir smuts- och vattenavvisande samtidigt som det behåller sin naturliga färg.

Investera i detta högkvalitativa spalock och ta god hand om det, så kan du njuta av ett varmt och fräscht spabad i många år framöver. Beställ nu och upplev fördelarna med ett välisolerat spalock som håller värmen i ditt spabad.