Spalock Runt 200 cm

5 995 kr
Artikelnummer: 1266
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Färg:
Grå
Diameter:
200 cm

Behåll Värmen i Ditt Spabad med Vårt Högkvalitativa Gråa Spalock

Vår välisolerade spalock är tillverkad av kraftig vinyl och anpassad för marina miljöer, vilket gör den både hållbar och säker att använda utomhus. Den har en stomme av isolerskivor med hög densitet, förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, och dubbelvikta sömmar i kanterna för bättre hållbarhet.

Locket är utformat med en viss sluttning för enklare vattenavvisning av nederbörd, och är utrustat med handtag i sidorna för enklare hantering. Dessutom har det kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats.

Vårt spalock är grått och har hög värmeisolering, vilket hjälper till att behålla värmen i ditt spabad. Det passar runda spabad med storlek upp till 200 cm, och kan vara något större och ändå passa perfekt.

För att förlänga livslängden på ditt spalock är det viktigt att ta hand om det. Rengör det i samband med vattenbyte och behandla vinylen för att stå emot väder, vind och UV-strålning. På så sätt kommer ditt spalock att hålla sig snyggt och fungera optimalt i många år framöver.

Beställ vårt högkvalitativa gråa spalock idag och njut av ett varmt och välisolerat spabad när du än önskar.