Spalock Runt 230 cm

7 995 kr
Artikelnummer: 1271
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Färg:
Grå
Diameter:
230 cm

Behåll värmen i ditt spabad med ett spalock - Kraftig vinyl och hög värmeisolering!

Förläng din spabadsäsong med ett högkvalitativt spalock. Detta rundformade spalock är tillverkat av kraftig vinyl som är anpassad för marina miljöer, vilket garanterar att det håller länge i alla väderförhållanden.

Locket har en stomme av isolerskivor med hög densitet, vilket ger en hög värmeisolering som hjälper till att behålla temperaturen i ditt spabad. Stommen är också förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, vilket ger extra styrka och stabilitet.

Med en diameter på 230 cm passar detta spalock perfekt till runda spabad upp till 230 cm i storlek. Locket är utrustat med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar det på plats och handtag på sidorna för enkel hantering.

Överdraget är utformat med dubbelvikta sömmar i kanterna för en bättre hållbarhet och har en viss sluttning för enklare vattenavvisning av nederbörd.

Underhåll ditt spalock regelbundet för att säkerställa att det behåller sin kvalitet och livslängd. Rengör det vid behov och behandla vinylen för att skydda mot väder, vind och UV-strålning. Med rätt vård och underhåll kommer ditt spalock att hålla sig helt och snyggt under många år framöver.

Investera i ett spalock av hög kvalitet från oss och förläng din spabadssäsong med många härliga timmar av avkoppling och njutning!