Spalock 206 x 218 cm R18

6 795 kr
Artikelnummer: 206218R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
218 cm
Bredd:
206 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Kraftigt och Välisolerat: Spalock 206 x 218 cm i Grå Färg

Vill du ha ett spalock som är tillverkat för att klara av tuffa marina miljöer? Då är Spalock 206 x 218 cm det rätta valet för dig! Med en stomme av isolerskivor med hög densitet och förstärkt med U-balkar i stål vid vikningen, så kan du vara säker på att det här spalocket håller både värme och form under lång tid.

Högkvalitativ Vinyl för Bästa Prestanda

Spalockets överdrag är tillverkat av högkvalitativ vinyl som är anpassad för marina miljöer, vilket gör det extra tåligt och hållbart. Dessutom är locket utformat med en viss sluttning för enklare vattenavvisning av nederbörd. Rundade hörn med en radie på 18cm ger också extra skydd och en elegant design.

Praktiskt och Hållbart Design

Fastsättningsremmarna på Spalock 206 x 218 cm är kraftiga och säkerställer att locket är ordentligt fastsatt. Locket är också utrustat med handtag i sidorna för enklare hantering och dubbelvikta sömmar i kanterna ger extra hållbarhet. Dessutom passar det här spalocket perfekt till spabad med en storlek upp till 206x218 cm, även om det är något större.

Längre Livslängd med Rätt Underhåll

För att få ut maximalt av ditt spalock är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Rengör spalocket vid vattenbyte och behandla vinylen med en lämplig produkt för att skydda det mot väder, vind och UV-strålning. På så sätt håller Spalock 206 x 218 cm din spabad säker och snygg i många år framöver.