Spalock 230 x 230 cm R18

7 995 kr
Artikelnummer: 230230R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
230 cm
Bredd:
230 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Behåll värmen i ditt spabad med vårt fyrkantiga spalock - 230x230 cm i grått vinyl!

Vårt spalock är tillverkat av högkvalitativ vinyl som är anpassad för marina miljöer. Med en stomme av isolerskivor med hög densitet och förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, så behåller du värmen i ditt spabad på bästa sätt. Det dubbelvikta sömmarna i kanterna bidrar också till en längre livslängd och en bättre hållbarhet.

Vårt spalock är utrustat med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats, samt handtag i sidorna för enklare hantering. Locket är utformat med en viss sluttning, för en enklare vattenavvisning av nederbörd. De rundade hörnen med en radie om 18cm bidrar till en snygg och elegant design.

Tekniska specifikationer för vårt spalock: längd 230 cm, bredd 230 cm och hörnradie på 180 mm. Det här spalocket passar perfekt till spabad med storlek upp till 230x230 cm. Om ditt spabad är något mindre, så är det här spalocket ändå en utmärkt passform.

För att förlänga livslängden på ditt spalock, rekommenderar vi att du underhåller det ordentligt. I samband med ett vattenbyte, bör du rengöra spalocket och behandla vinylen för att stå emot väder, vind och UV-strålning. Med rätt underhåll och skötsel, så kommer du att ha ett helt och snyggt spalock i många år framöver. Beställ ditt spalock idag och njut av ditt spabad i lugn och ro!