Spalock 226 x 226 cm R18

7 695 kr
Artikelnummer: 226226R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
226 cm
Bredd:
226 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Fyrkantigt välisolerat spalock som är tillverkat av kraftig vinyl, anpassat för marina miljöer.

Denna högkvalitativa produkt är tillverkad för att hålla din spabadstemperatur och skydda din investering. Med en stomme av isolerskivor med hög densitet, förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen och dubbelvikta sömmar i kanterna, är detta spalock konstruerat för att klara av det mesta.

Det gråa spalocket är utformat med en viss sluttning för att enkelt avvisa nederbörd, och har rundade hörn med en radie på 18cm. Tack vare det högkvalitativa vinylöverdraget anpassat för marina miljöer, är detta lock särskilt tåligt mot vatten och fuktighet. Dessutom finns det kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats, samt handtag i sidorna för enklare hantering.

Det här spalocket passar perfekt för spabad med en storlek upp till 226x226 cm, och det kan även fungera bra för mindre spabad, som till exempel de som är strax under 226 cm. Det är viktigt att underhålla spalocket för att förlänga dess livslängd. I samband med vattenbyte rekommenderas det att rengöra locket och behandla vinylen för att skydda den mot väder, vind och UV-strålning. Genom att ta väl hand om ditt spalock kommer det att vara helt och snyggt i många år framöver.

Sammanfattningsvis, om du vill hålla din spabadstemperatur och skydda din investering, så är detta fyrkantiga välisolerade spalock det perfekta valet för dig. Det är tillverkat av högkvalitativa material och har utformats för att klara av det mesta, samtidigt som det är enkelt att hantera och passar perfekt till många olika storlekar av spabad.