Spalock 215 x 215 cm R18

6 995 kr
Artikelnummer: 215215R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
215 cm
Bredd:
215 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Behåll värmen i ditt spabad med Spalock 215x215 cm - en isolerad och hållbar lösning!

Det fyrkantiga Spalocket är tillverkat av högkvalitativ vinyl och isolerskivor med hög densitet för att ge maximal värmeisolering. Stommen är förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, och locket är utrustat med kraftiga fastsättningsremmar för att säkert hålla locket på plats. Handtagen på sidorna underlättar hanteringen av locket, och det finns även dubbelvikta sömmar i kanterna för en bättre hållbarhet.

Spalocket är utformat med en viss sluttning för en enklare vattenavvisning av nederbörd, och de rundade hörnen med en radie om 18cm ger en snygg finish. Med en teknisk specifikation på 215x215 cm och grå färg passar det här Spalocket spabad med storlek upp till 215x215 cm. Men även om ditt spabad är något mindre än det här locket, så passar det ändå utmärkt.

För att förlänga livslängden på ditt Spalock är det viktigt att underhålla det ordentligt. Efter ett vattenbyte bör du rengöra locket och behandla vinylen så att den står emot väder, vind och UV-strålning. Genom att ta hand om ditt Spalock på rätt sätt kommer det att behålla sin naturliga färg och se snyggt ut under lång tid framöver.