Spalock Runt 215 cm

6 995 kr
Artikelnummer: 1269
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Färg:
Grå
Diameter:
215 cm

Behåll värmen i ditt spabad med vårt högkvalitativa spalock i grått!

Vårt spalock är tillverkat av kraftig vinyl som är anpassad för marina miljöer och har en stomme av isolerskivor med hög densitet, förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen. Med kraftiga fastsättningsremmar och dubbelvikta sömmar i kanterna är locket både säkert och hållbart.

Detta spalock har också utformats med en viss sluttning, för en enklare vattenavvisning av nederbörd. Dessutom är locket utrustat med handtag i sidorna för enklare hantering. Med en diameter på 215 cm passar det här locket perfekt till runda spabad med storlek upp till 215 cm.

För att förlänga livslängden på ditt spalock är det viktigt att ta hand om det. Vi rekommenderar att du rengör locket i samband med ett vattenbyte och behandlar vinylen för att skydda den mot väder, vind och UV-strålning. På så sätt blir locket smuts- och vattenavvisande samtidigt som det behåller sin naturliga färg.

Investera i vårt högkvalitativa spalock och du kan vara säker på att du alltid har ett helt och snyggt lock som behåller värmen i ditt spabad under lång tid framöver!