Spalock 200 x 200 cm R18

5 995 kr
Artikelnummer: 200200R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
200 cm
Bredd:
200 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Högkvalitativt och välisolerat spalock i grått

Vårt Spalock i storleken 200 x 200 cm är en utmärkt lösning för att skydda ditt spabad och hålla det rent och torrt. Det fyrkantiga spalocket är tillverkat av kraftig vinyl, speciellt anpassad för marina miljöer, och har en hög värmeisolering som håller värmen inne och sparar energi.

Den stabila stommen av isolerskivor med hög densitet är förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen, vilket ger extra styrka och stabilitet. Det här spalocket är också utrustat med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats och dubbelvikta sömmar i kanterna för en bättre hållbarhet.

Spalocket är utformat med en viss sluttning för enklare vattenavvisning av nederbörd och har rundade hörn med en radie på 18 cm. Dessutom är locket utrustat med handtag i sidorna för en enklare hantering.

Vårt Spalock är utformat för att passa spabad med en storlek upp till 200x200cm, så om ditt spabad är något mindre än så passar det här locket alldeles utmärkt.

För att förlänga livslängden på ditt Spalock är det viktigt att ta hand om det genom regelbunden rengöring och behandling av vinylen. En bra rutin är att rengöra spalocket i samband med ett vattenbyte och behandla vinylen så att den står emot väder, vind och UV-strålning. Detta gör att Spalocket blir smuts- och vattenavvisande samtidigt som det behåller sin naturliga färg.

Med rätt underhåll kommer du att få ett helt och snyggt Spalock i många år framöver.