Spalock Runt 221 cm

7 395 kr
Artikelnummer: 1270
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Färg:
Grå
Diameter:
221 cm

Håll värmen i ditt spabad med vårt högpresterande spalock - Perfekt för runda spabad upp till 221 cm i diameter!

Vårt spalock är tillverkat av kraftig vinyl som är anpassad för marina miljöer och är utformat för att behålla värmen i ditt spabad. Detta välisolerade spalock har en stomme av isolerskivor med hög densitet, som är förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen. Dessutom har locket dubbelvikta sömmar i kanterna för att öka dess hållbarhet.

Vårt spalock är också utrustat med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats och handtag i sidorna för enklare hantering. Det är också utformat med en viss sluttning för att enklare avvisa nederbördsvatten och hålla ditt spabad torrt.

Med en diameter på 221 cm är vårt spalock idealiskt för runda spabad upp till den storleken. Och om ditt spabad är något mindre än så, kommer det här locket passa perfekt.

För att förlänga livslängden på ditt spalock rekommenderar vi att du rengör det i samband med ett vattenbyte och behandlar vinylen med ett skydd som skyddar mot väder, vind och UV-strålning. Genom att ta väl hand om ditt spalock kan du njuta av ett helt och snyggt lock i många år framöver. Välj vårt spalock för att hålla värmen i ditt spabad och för att säkerställa en bekväm och avkopplande badupplevelse.