Spalock 220 x 220 cm R18

7 295 kr
Artikelnummer: 220220R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
220 cm
Bredd:
220 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Få ett hållbart och isolerande spalock med Spalock 220x220 cm

Letar du efter ett spalock som håller värmen och är anpassat för marina miljöer? Då är Spalock 220x220 cm det rätta valet för dig. Detta fyrkantiga spalock är välisolerat och tillverkat av kraftig vinyl, med en stomme av isolerskivor med hög densitet som är förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen.

Ett spalock som passar perfekt för spabad med storlek upp till 220x220 cm. Men även om ditt spabad är något mindre än så, kan detta lock ändå passa utmärkt. Med sina dubbelvikta sömmar i kanterna och en sluttning som gör det enklare att avvisa nederbörd, är det både hållbart och funktionellt.

Förutom att vara isolerande och väl anpassat för marina miljöer, är Spalock 220x220 cm också utrustat med kraftiga fastsättningsremmar som säkrar locket på plats. Locket är också utrustat med handtag i sidorna för enklare hantering. Dessutom har spalocket rundade hörn med en radie om 18 cm för att minska risken för skador.

Färgen på detta spalock är grå och det är tillverkat av högkvalitativ vinyl som står emot väder, vind och UV-strålning. Men för att få ut det mesta av din investering i Spalock 220x220 cm, är det viktigt att du tar hand om det genom att rengöra och behandla vinylen med jämna mellanrum. På så sätt kan du säkerställa att ditt spalock håller sig snyggt och helt under en lång tid framöver.

Sammanfattningsvis, med Spalock 220x220 cm får du ett hållbart och isolerande spalock som är utformat för marina miljöer. Det är enkelt att hantera och passar perfekt för spabad med storlek upp till 220x220 cm. Se till att ta hand om ditt spalock genom att rengöra och behandla vinylen, så att det kan fortsätta hålla värmen och se snyggt ut under lång tid framöver.