Spalock 225 x 225 cm R18

7 595 kr
Artikelnummer: 225225R18
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behåll värmen med ett spalock!

  • Spalock med hög värmeisolering
  • Förstärkt med U-balkar i stål
  • Vinyl anpassad för marina miljöer
  • Dubbelvikta sömmar ger bättre hållbarhet
Teknisk specifikation
Längd:
225 cm
Bredd:
225 cm
Färg:
Grå
Hörnradie:
7" / 180 mm

Håll ditt spabad varmt med en högisolerad Spalock i kraftig vinyl

Ett Spalock är en viktig del av ditt spabad och hjälper till att hålla vattnet varmt, rent och säkert. Vår Spalock med måtten 225 x 225 cm är en fyrkantig modell som är välisolerad och tillverkad av kraftig vinyl som är anpassad för marina miljöer. Den höga värmeisoleringen säkerställer att ditt spabad håller rätt temperatur, samtidigt som vattenförbrukningen minskar och energikostnaderna sjunker.

Stommen av isolerskivor med hög densitet är förstärkt med U-balkar i stål på bägge kanterna vid vikningen och dubbelvikta sömmar i kanterna ger en bättre hållbarhet. Överdraget består av högkvalitativ vinyl som är anpassad för marina miljöer och har rundade hörn med en radie om 18 cm. Det utformade locket har en viss sluttning för en enklare vattenavvisning av nederbörd.

Fastsättningsremmarna är kraftiga och säkrar locket på plats samtidigt som locket är utrustat med handtag i sidorna för enklare hantering. Spalocken passar spabad med storlek upp till 225x225 cm och kan vara något för stort och ändå passa perfekt. Om ditt spabad exempelvis är strax under 225 cm passar det här locket alldeles utmärkt.

För att hålla din Spalock i toppskick och förlänga dess livslängd är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Lämpligt är att i samband med ett vattenbyte också rengöra ditt spalock. Därefter bör du behandla vinylen med en lämplig produkt som skyddar mot väder, vind och UV-strålning. Genom att behandla vinylen på spalocket blir det smuts- och vattenavvisande, samtidigt som det behåller sin naturliga färg.

Sammanfattningsvis är vår högisolerade Spalock en pålitlig och robust lösning för att hålla ditt spabad varmt och rent. Med dess höga värmeisolering, kraftiga stomme och välisolerade överdrag är detta en produkt som kommer att hålla länge med rätt skötsel och underhåll.