Badanka Enhörning ljusblå

89 kr
Artikelnummer: 136259
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Enhörning ljusblå

Med denna Enhörnings-badanka kommer du att ha det magiskt i poolen eller spabadet! Den här lilla badankan är perfekt för barn som vill ha lite extra kul under badtiden. Med en storlek på ca 8,5x7,5x8,5 cm är den lagom stor att hålla i handen eller sätta på badkarskanten.

Den ljusblå färgen och det glittrande hornet på enhörningen ger en extra touch av skönhet till din badupplevelse. Tillverkad av högkvalitativt material som tål både vatten och slitage, kan denna badanka vara din följeslagare under många badtillfällen framöver.

Så lägg till denna Enhörnings-badanka till din samling av badleksaker idag och få en magisk touch till din badupplevelse!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.