PP med Skimmer

Vårt sortiment av PP pooler med skimmer är tillverkade av högkvalitativa polypropylenplattor. Formen och storleken anpassas efter kundens önskemål, vilket ger en personlig touch. Vi använder material av högsta kvalitet, känt för sin utmärkta färgstabilitet och skydd mot skadliga UV-strålar.

Poolerna konstrueras med robusta polypropylenplattor som utmärker sig genom hög mekanisk styrka och motståndskraft mot väder och vind. Plattorna förbinds genom användning av den innovativa tekniken för diffusionsveldning, vilket garanterar en stark och hållbar konstruktion. Poolens yta är slät, vilket gör rengöringen enkel och bekväm.

Bassängen förstärks ytterligare med ribbor av samma högkvalitativa material, vilket ger både stabilitet och hållbarhet åt konstruktionen.

Upptäck fördelarna med våra pooler och skapa en skräddarsydd poolupplevelse som passar just dina behov och önskemål.


PP Pooler med inbyggd skimmer: Upptäck fördelarna

Att ha en pool i trädgården är en dröm för många, men det finns en del utmaningar förknippade med poolunderhåll som kan avskräcka en del människor från att förverkliga den drömmen. 

En av de största utmaningarna är att hålla poolen ren från löv, skräp och andra föroreningar som kan försämra vattenkvaliteten och göra badupplevelsen mindre njutbar. 

Här kommer PP pooler med inbyggd skimmer in i bilden som en innovativ lösning för att göra poolunderhållet enklare och mer effektivt än någonsin tidigare.

Vad är en PP Pool med inbyggd skimmer?

En PP pool med inbyggd skimmer är en poolkonstruktion där skimmern är integrerad direkt i poolväggen eller gaveln. 

Vad är en poolskimmer?

En poolskimmer är en enhet som används för att avlägsna ytmaterialet från vattenytan i en pool. Den är vanligtvis placerad vid ena änden av poolen och är ansluten till poolens cirkulationssystem.

Poolskimmern fungerar genom att suga in vatten från poolens yta genom en öppning, där det ytmaterialet, såsom löv, insekter, grässtrån och annat skräp, samlas upp. 

Vattnet leds sedan genom ett filter där föroreningarna avlägsnas innan det återvänds till poolen. 

På så sätt bidrar en poolskimmer till att hålla poolens vatten rent och klart genom att eliminera föroreningar som kan försämra vattenkvaliteten och göra badupplevelsen mindre njutbar.

Genom att integrera skimmern direkt i poolen eliminerar man behovet av externa skimmerenheter som tar upp plats och kan vara i vägen.

Fördelarna med PP pooler med inbyggd skimmer: 

Effektiv poolrening

Den inbyggda skimmern i PP poolen arbetar kontinuerligt för att avlägsna ytmaterialet från vattenytan, vilket resulterar i en ren och klar poolmiljö. 

Du behöver inte längre oroa dig för att manuellt skumma av poolen eller rensa ut skräp från ytan, vilket därför sparar både tid och ansträngning. 

Platsbesparing 

Genom att integrera skimmern direkt i poolen frigörs värdefullt utrymme runt poolkanten, vilket gör att du kan utnyttja poolområdet mer effektivt. Detta är särskilt fördelaktigt för mindre trädgårdar eller utrymmen där varje kvadratmeter är viktig. 

Estetiskt tilltalande 

PP pooler med inbyggd skimmer har en ren och strömlinjeformad design utan synliga skimmerenheter som bryter poolens estetik. 

Detta ger en mer stilren och elegant poolmiljö som smälter samman sömlöst med trädgårdens utformning. 

Den estetiska tilltalande designen gör att poolen blir en integrerad del av din utomhusmiljö och skapar en harmonisk atmosfär.

Minskat underhåll 

Genom att poolens reningssystem är integrerat direkt i poolstrukturen minskar behovet av regelbunden service och underhåll. 

Du sparar både tid och pengar på lång sikt genom att minska behovet av reparationer och utbyte av externa skimmerenheter. 

Dessutom minskar risken för skador på skimmern genom att den är inbyggd och skyddad i poolstrukturen, vilket bidrar till att förlänga dess livslängd och förbättra dess hållbarhet.

Effektivisera din poolupplevelse

PP Pooler med inbyggd skimmer erbjuder en innovativ och effektiv lösning för poolägare som söker en enklare och mer bekväm poolupplevelse. 

Genom att integrera skimmern direkt i poolens konstruktion eliminerar vi behovet av externa enheter och frigör värdefullt utrymme runt poolkanten, samtidigt som vi skapar en stilren och harmonisk poolmiljö.

Med den kontinuerliga reningen från den inbyggda skimmern minskar behovet av manuellt underhåll och sparar tid och ansträngning för poolägaren. 

Dessutom minskar vi kostnaderna för långsiktigt underhåll genom att förhindra skador på skimmern och förlänga dess livslängd.

Upptäck fördelarna med PP Pooler med inbyggd skimmer och ta din poolupplevelse till nästa nivå av renhet, elegans och bekvämlighet. 

Skapa en harmonisk utomhusmiljö där du kan njuta av avkoppling och glädje med familj och vänner vid poolen, utan bekymmer för underhåll eller skötsel.

Så varför inte ta steget mot en enklare och mer njutbar poolupplevelse med en PP pool med inbyggd skimmer?