Aqua HL serien

Utforska den moderna poolupplevelsen med Pahlén Elvärmare Aqua HL, en elektrisk värmare som förenar avancerad teknologi med användarvänlig digital styrning.


Optimal Poolkomfort med Pahlén Elvärmare Aqua HL - Digital Kontroll och Effektiv Uppvärmning.

Pahlén Elvärmare Aqua HL tar pooluppvärmning till nästa nivå med sin digitala styrning, vilket möjliggör enkel och exakt inställning av önskad pooltemperatur. Den integrerade LED-displayen ger tydlig information om både aktuell och inställd temperatur, medan inbyggda säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd och flödesvakt garanterar trygg och effektiv användning.

Denna elektriska elpatron är konstruerad med omsorgsfullt utvalda material såsom Incoloy 825 eller titan ASTM grade 1 för värmeelementet och glasfiberförstärkt polypropylen för manteln, vilket garanterar hållbarhet och pålitlig prestanda. Aqua HL erbjuder flexibilitet med effektalternativ från 3 till 15 kW och kan anslutas till både 230V 1-fas och 400/415V 3-fas strömförsörjning med unionskopplingar för enkel installation på Ø 50 mm rör.


Varför välja Pahlén Elvärmare Aqua HL?


Effektiv Digital Kontroll: Användarvänlig elektronisk kontrollpanel för enkel och exakt temperaturinställning.

Säker och Trygg Användning: Inbyggda säkerhetsfunktioner, inklusive överhettningsskydd och flödesvakt, för optimal användarsäkerhet.

Material av Hög Kvalitet: Tillverkad med noggrant utvalda material för långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.

Flexibel Anslutning: Passar olika strömförsörjningsalternativ och har enkel installation med unionskopplingar för limning.

Tydlig LED-Display: Visar tydligt aktuell pooltemperatur och den inställda temperaturen för ökad användarkontroll.


Skapa den perfekta pooltemperaturen med Pahlén Elvärmare Aqua HL och njut av en bekväm och säker badupplevelse. Upplev överlägsen poolkomfort med modern digital styrning och pålitlig prestanda.