PP Pool

Våra PP pooler är av robusta polypropylenplattor med exceptionell mekanisk styrka och motståndskraft mot olika väderförhållanden. 

Polypropylenplattorna förenas med hjälp av banbrytande diffusionsveldningsteknik. Poolens yta är jämn och lätt att hålla ren. 

PP poolerna förstärks utvändigt med ribbor av samma material, vilket ger poolen en imponerande styvhet och stabilitet.


Vad är PP-pooler?

PP-pooler, eller polypropenpooler, är simbassänger tillverkade av polypropen, ett plastmaterial känd för sin robusthet och mångsidighet. Polypropen är ett populärt val inom många industriella och konsumentprodukter på grund av dess starka, hållbara egenskaper och kemikalieresistens.

Fördelar med PP-pooler

PP-pooler erbjuder betydande fördelar som gör dem till ett utmärkt val för poolentusiaster. Polypropen är inte bara hållbart utan också anpassningsbart till en rad olika klimat och användningsområden. Nedan utforskas de unika egenskaperna hos detta material.

Varför välja PP-pooler?

En av de mest framträdande fördelarna med PP-pooler är deras otroliga styrka. Materialet är mycket motståndskraftigt mot väderpåverkan och mekaniska skador. Dessutom är poolerna isolerade och förstärkta med polyuretanskum, vilket ger en extra skyddsnivå och hållbarhet. Denna kombination säkerställer att poolen kan stå emot både fysiska påfrestningar och extrema klimatförhållanden.

UV-stabilisering

Polypropenplattorna i PP-poolerna garanterar hög motståndskraft mot UV-strålning. Denna egenskap är särskilt värdefull i regioner med stark solinstrålning, då den skyddar mot blekning och bevarar poolens estetiska utseende över tid.

Värmemotstånd

PP-materialet är exceptionellt temperaturtåligt, med en resistans som sträcker sig från -40 till +70 grader Celsius. Denna egenskap innebär att även mycket uppvärmt vatten, som kan nå temperaturer som annars skulle riskera att deformera andra material, inte påverkar polypropenen. Detta eliminerar risken för osmosis, där vatten skulle kunna tränga in och skada materialet.

Designmångfald

Polypropen erbjuder en anmärkningsvärd flexibilitet i designen, vilket tillåter anpassning efter individuella behov och önskemål. Kunden kan välja bland en mängd olika former och storlekar, vilket gör det möjligt att skapa en pool som perfekt kompletterar den befintliga miljön eller uppfyller specifika funktionella krav.

Hälsa och Miljö

PP-material är inte bara säkert för miljön utan garanterar även fullständig hygien och goda sanitära förhållanden. Det icke-porösa, hygieniska ytan förhindrar tillväxten av alger och bakterier, vilket bidrar till säkrare och renare badvatten.