ELVÄRMARE

Vi erbjuder små och kompakta elvärmare för snabb uppvärmning av av mindre pooler och spabad upp till 100 m³.


Hur fungerar en elvärmare?

Värmaren ansluts enkelt till befintligt elnät och ger full effekt dygnet runt för att hålla poolen varm. Vattnet från poolens cirkulation strömmar kontinuerligt genom elvärmaren och värms upp av den inbyggda elpatronen. Våra elvärmare är enkla att installera och används oftast till pooler med kort säsong. Elanslutningen får endast utföras av behörig elektriker enligt de instruktioner som medföljer värmaren. Vi rekommenderar även installation av en jordfelsbrytare.


Varför en elvärmande elpatron?

Utforska vårt varierade sortiment av elvärmare och elpatroner, särskilt utformade för att komplettera din pool eller spa och utöka dess användbarhet, särskilt under vintermånaderna. Dessa innovativa värmelösningar är nyckeln till att förlänga din badssäsong och njuta av varma och inbjudande vatten oavsett utomhustemperaturen.

En av de främsta fördelarna med att välja en elvärmare är möjligheten att anpassa temperaturen precis efter dina önskemål. Modern teknik möjliggör omedelbar och effektiv uppvärmning, vilket gör ditt pool- eller spabad tillgängligt när du vill ha det som mest, oavsett årstid.

Dessa elvärmare är inte bara användarvänliga utan också energieffektiva och kostnadseffektiva, vilket ger hållbar värme utan onödiga driftkostnader. Installationen är enkel och smidig, och du kan snabbt skapa den perfekta badtemperaturen för att skapa en avslappnad och njutbar badmiljö.

Våra elvärmare och elpatroner är särskilt användbara som tillsats för att möjliggöra värme i din pool eller spa under vintermånaderna. Investera i bekvämlighet och låt dessa innovativa lösningar bli ditt bästa verktyg för att skapa en varm och njutbar badupplevelse året runt.