Pahlén serien

Rostfria pooldetaljer av högsta kvalitet från Pahlén.


Högkvalitativa bräddavlopp från Pahlén - Förbättra din poolvattenkvalitet idag!

Pahlén är ett svenskt varumärke som erbjuder högkvalitativa rostfria bräddavlopp för pooler. Dessa pooldetaljer har använts i Sverige i många år och är välkända för sin pålitlighet och höga kvalitet. En väl fungerande vattencirkulation är av yttersta vikt för att upprätthålla god vattenkvalitet i poolen och med Pahléns bräddavlopp kan du vara säker på att vattnet cirkulerar effektivt.

Bräddavloppet ökar genomströmningshastigheten på poolvattnet, vilket säkerställer en effektiv filtrering av vattnet samtidigt som det ytliga skräpet samlas i bräddavloppets silkorg. Med tillverkning i Sverige kan du lita på att Pahléns bräddavlopp håller högsta kvalitet och är tillverkade för att vara slitstarka och hållbara år efter år.

Investera i Pahléns bräddavlopp för att säkerställa en effektiv och pålitlig vattencirkulation i din pool, samtidigt som du skyddar ditt poolsystem från skräp och skador. Med Pahléns bräddavlopp kan du njuta av kristallklart vatten i din pool och låta den svenska tillverkningskvaliteten tala för sig själv.

Pool med Saltklorinator?

När man planerar att installera en pool med en saltklorinator, är det viktigt att tänka på att man inte kan använda rostfritt stål. Eftersom saltklorinatorn skapar en kemisk reaktion i vattnet kan det skada och korrodera rostfritt stål. Det är därför viktigt att välja material som är kompatibla med saltklorinatorer för att undvika problem med poolens utrustning och system. Då rekomenderar vi Astral.