Spabad från Svenska Bad

Spabad för det nordiska klimatet!

Hög kvalitet till lågt pris. En skön badupplevelse för kropp, själ och plånbok.

Nordpool spabads filosofi är ganska enkel. Alla ska ha råd med ett utomhusspa, oavsett storlek på plånbok. Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats för det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten. Varje kar har en amerikansk XL60 installerad, en garanti för ett fräscht och säkert badvatten. När du köper ett spabad från Nordpool får du snabb leverans, bra service och en trygg affär.


Varför Välja Nordpool Spabad?

Nordpool Spabad har dedikerat sig till att designa spabad som inte bara tål vårt nordiska klimat men också erbjuder en överlägsen badupplevelse som är skonsam både för naturen och plånboken. Deras filosofi är klar: lyxen av ett utomhusspa ska vara tillgänglig för alla, oavsett budget.

Anpassat för Nordiska Förhållanden

Alla Nordpool spabad är noggrant utformade med tanke på de särskilda utmaningar som det nordiska vädret ställer. Varje modell är utrustad med:

  • 3-skiktsisolering: För maximal värmeeffektivitet och minimerad energiförbrukning.
  • Separat cirkulationspump: Säkerställer lägre energiförbrukning genom effektiv vattenomlopp.
  • Rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten: För lång hållbarhet och tålighet mot väder och vind.

Dessutom är varje spabad utrustat med en amerikansk XL60 vattenrenare, vilket garanterar att vattnet alltid är rent och fräscht för en säker och njutbar badupplevelse.

En Investering i Välbefinnande

Att investera i ett Nordpool spabad är mer än bara en fysisk investering – det är en investering i personligt välbefinnande och livskvalitet. Föreställ dig avslappningen av ett varmt spa efter en lång dag, eller den sociala glädjen av att dela en avkopplande stund med familj och vänner. Det är dessa ögonblick som gör livet rikare.

Service och Support

När du väljer ett spabad från Nordpool, köper du mer än bara en produkt. Du får snabb leverans, tillförlitlig service och en säker affärsupplevelse. Nordpool är dedikerade till sina kunders nöjdhet och ser till att du har allt du behöver för att njuta av ditt spabad år efter år.

Sammanfattning

Nordpool spabads engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundtillfredsställelse gör dem till ett självklart val för den som önskar en prisvärd lyx i det nordiska klimatet. Om du är på jakt efter ett sätt att förhöja din livskvalitet och skapa oförglömliga minnen, är ett spabad från Nordpool ett perfekt alternativ.