PP Komplett


Enkel, Elegans och Smidig Installation

Med tre olika längder - 5, 6 och 8 meter - och en generös bredd på 3 meter. Den sömlösa integrationen av all poolteknik i det förmonterade maskinrummet på gaveln gör installationen till en lek.

Varför Välja PP Pool Komplett?

  • Smidig Installation: Poolen är konstruerad för enkel och snabb montering, med all teknik redan integrerad.

  • Flexibilitet: Med olika storlekar, täckningar och färger är det lätt att anpassa poolen efter dina specifika behov.

  • Kvalitet och Hållbarhet: Tillverkad med fokus på hög kvalitet och långvarig användning.

Välj PP Pool Komplett för en poolupplevelse som kombinerar bekvämlighet och elegans. Skapa ditt eget privata paradis i trädgården och njut av sommardagar fyllda med roliga stunder. Din drömpool är bara ett steg bort!


PP Pool Komplett: En helhetslösning för poolinstallation

Aquagripp erbjuder det ultimata valet för en smidig och bekväm väg till att äga en pool. Det levereras som ett komplett paket innehållande alla nödvändiga komponenter för att installera och njuta av en pool, vilket gör det till ett populärt val. 

Allt-i-ett

PP Pool Komplett erbjuder en komplett lösning genom att inkludera alla viktiga komponenter och tillbehör för poolinstallationen. Detta innefattar poolstrukturen, pumpar, filter, skimmer, rörledningar, belysning, trappor och möjligen även ett poolskydd. 

Genom att erbjuda allt i ett paket minskas behovet av att leta efter och köpa varje del separat, vilket sparar tid och ansträngning för konsumenten.

1. Enkel installation

Enkel och smidig installation. Genom att leverera alla nödvändiga komponenter i ett paket minimeras behovet av att fatta komplicerade beslut eller genomföra beräkningar. 

2. Kvalitet och hållbarhet

Poolerna som ingår i PP Pool Komplett tillverkas vanligtvis av högkvalitativt polypropylen med UV-stabilisering. Detta garanterar hållbarhet och motståndskraft mot korrosion, kemikalier och skadliga UV-strålar från solen. 

UV-stabiliseringen förlänger poolens livslängd genom att förhindra blekning och försämring av ytan över tiden.

3. Anpassningsbart och designmångfald

Trots att det är en komplett lösning kan poolen anpassas efter individuella preferenser och behov. Med olika storlekar, former och designalternativ finns det något som passar alla. 

Oavsett om det är en traditionell rektangulär pool eller en mer modern och unik design finns det alternativ för alla smaker.

4. Värmemotstånd

Polypropylen är känt för sin höga värmemotståndskraft, vilket gör det till ett utmärkt material för poolkonstruktion. PP poolen kan effektivt behålla värmen, vilket möjliggör behagliga bad även under kyligare väderförhållanden.

Dessutom bidrar värmemotståndet till att förhindra deformation eller skador på poolstrukturen på grund av temperaturvariationer över tid.

5. Total kostnadseffektivitet

Trots att initialkostnaden kan vara högre än att köpa komponenterna separat, leder den samlade lösningen till en betydande tidsbesparing och en övergripande effektivitet när det gäller både installation och underhåll.

Genom att eliminera behovet av att köpa tillbehör separat och genom att minska installations- och underhållstiden kan en komplett pool ge betydande besparingar över tid.

Komplett poolpaket

Med allt som ingår i ett paket, från poolstrukturen till tillbehören, erbjuder det användarna en enkel, pålitlig och kostnadseffektiv väg till att skapa en simmiljö hemma som kan avnjutas under många år framöver. 

Med UV-stabilisering, designmångfald och värmemotstånd är PP Pool Komplett det perfekta valet för alla som strävar efter att förverkliga sin poolvision.