Nordpool

Upplev ren avkoppling med Nordpool Spafilter! Vårt toppmoderna halvcirkelformade handtag och 47 mm utvändig gänga på botten garanterar enkel installation och underhåll av ditt spabad.


Njut av renare spaupplevelser med Nordpool Spafilter - Optimalt rensande och lättanvänt!

Nordpool Spafilter är designat för att leverera överlägsen filtrering och förlänga livslängden på ditt spabad. Med ett halvcirkelformat handtag för enkel hantering och 47 mm utvändig gänga för smidig installation, erbjuder detta filter både användarvänlighet och högpresterande filtrering. Med dimensionerna 205 mm i längd och 150 mm i diameter passar det perfekt för optimalt flöde och filtrering i ditt spa.

För att säkerställa bästa resultat rekommenderar vi att du tvättar filtret varannan vecka och använder filtertvätt. När filtret inte längre renar effektivt bör det bytas ut minst två gånger per år för att bibehålla en kristallklar spaupplevelse. Investera i Nordpool Spafilter idag och låt ditt spabad stråla av renhet!

Förbättra ditt spa med Nordpool Spafilter - det ultimata valet för renare vatten och långvarig njutning. Gör din beställning nu och låt oss ta hand om ditt spas filterbehov!