Aqua Compact serien

Utforska det ultimata inom pooltemperaturkontroll med Pahléns Aqua Compact elvärmare. Designade för precision, säkerhet och effektivitet, omdefinierar dessa värmare konsten att värma upp poolen. Hög svensk kvalité från Pahlén.


Höj Poolupplevelsen med Pahléns Aqua Compact Elvärmare.

Utforska Pahléns elvärmare i Aqua Compact-serien för optimal pooltemperaturåtkomst. Med termostat, överhettningsskydd och flödesvakt för extra säkerhet. Finns i storlekar från 3,0 kW till 18 kW, med mantel av armerad termoplast och elpatron av Incoloy 825. Levereras med Ø50 mm unionskopplingar.


Varför Välja Pahléns Aqua Compact Elvärmare?


Exakt Temperaturkontroll: Inbyggd termostat ger dig möjlighet att finjustera och kontrollera pooltemperaturen för optimal komfort.

Säkerhet i Fokus: Överhettningsskydd och flödesvakt säkerställer en säker och pålitlig användning, vilket förebygger skador på elpatronen.

Storleksvariation: Tillgänglig i olika storlekar från 3,0 kW till 18 kW för att möta olika poolstorlekar och uppvärmningsbehov.

Högkvalitativa Material: Mantel tillverkad av armerad termoplast och elpatron av Incoloy 825 för långvarig hållbarhet och effektivitet.

Enkel Installation: Med Ø50 mm unionskopplingar erbjuder Pahléns Aqua Compact enkel installation och kompatibilitet med standardpoolutrustning.


Välj Pahléns Aqua Compact Elvärmare för en pålitlig, säker och energieffektiv lösning för att upprätthålla din pooltemperatur. Gör din poolupplevelse bekväm och njutbar året runt.