Spabad från Nordpool

Spabad utomhus för det nordiska klimatet

Spabad från Nordpool är kända för sin höga kvalitet och det perfekta valet för dig som vill ha ett spabad utomhus. Nordpool designar och tillverkar spabad som är anpassade för det nordiska klimatet och erbjuder snabba leveranser, högkvalitativ service och en trygg affär.


Prisvärda och miljövänliga spabad för utomhusbruk

Nordpools filosofi är ganska enkel. Alla ska ha råd med ett spabad utomhus, oavsett storlek på plånbok. Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till högsta kvalitet och driftsäkerhet. Samtliga bad i Q serien är utrustade med en av marknadens tystaste och mest energieffektiva cirkulationspumpar. Glasfiberbotten med extra isolering, 3-skiktsisolering och rostfria jets är andra detaljer som är snällare mot både miljö och plånbok.

Nordpools olika modeller

Vi erbjuder följande spabad från Nordpool:

Sarek
Sarek är ett spabad för dig som gillar att umgås. Ett spabad som kan användas utomhus samtidigt som det ger dig mycket för pengarna! Svalbard har plats för sex personer varav två är liggplatser. Läs mer

Tor
Spabad Tor är ett bad för utomhusbruk som är perfekt för stora sällskap och mysiga hemmakvällar. Samma isolering som våra dyrare kar vilket också ger en god ekonomi. Tor har plats för sex personer varav en är liggplats. Läs mer

Idun
Spabad Idun är nästan helt ljudlös trots sina 36 st kraftfulla munstycken. Ett perfekt val för stora sällskap. Idun har plats för sex personer varav två är liggplatser. Läs mer

Abisko
En av våra absolut storsäljande favoriter när det kommer till spabad utomhus. I spabad Abisko finns det 89 jetstrålar för massage och njutning. Abisko har plats för fem personer varav två är liggande och en sittande helkroppsmassage. Läs mer

Oden
Oden är vårt flaggskepp från Nordpool. Med en nästintill ljudlös pump har alla badande skön massage med en ljudvolym som gör att ni kan viska till varandra. Oden har plats för sju personer varav två är liggplatser. Läs mer

Hur byter man vatten i ett spabad utomhus?

Vid normal användning måste vattnet bytas 3-4 gånger per år. Före vattentömning ska strömmen alltid brytas på huvudströmbrytaren.

Tömning av vatten 

  1. Att tömma ett utomhusspabad på vatten är inga svårigheter. Öppna ventilen på avtappningskranen som sitter på utsidan längst ned på ena sidan. 
  2. Anslut en trädgårdsslang till tömningsventilen och öppna ventilen. Vi rekommenderar att tömma vattnet direkt i dagvattenrör eller dagvattenbrunn. 
  3. Allt vatten rinner inte ut vid tömning utan det sista vattnet måste avlägsnas med våtdammsugare, hink eller trasa. 
  4. Stäng ventilen på avtappningskranen på samma sätt som vid öppning. 
  5. Återfyll spabadet direkt efter tömning. 

Tips! Ta bort spafiltret och stoppa ner trädgårdsslangen i filtrets utsug och fyll på med vatten. På detta sätt skapas inga luftfickor i rörsystemet. Fyll upp nytt vatten cirka 10 mm ovanför översta jetmunstycket.

Avstängning under vintern
Spabadet är byggt för att användas utomhus vintertid och ska inte tömmas eller stängas av under vintern. Det är alltid en risk att rörsystemet fryser eftersom det är svårt att tömma allt vatten i spabadets omfattande rörsystem. Vid vattenbyte vintertid är det viktigt att återfylla nytt vatten direkt efter tömning. Undvik att byta vatten vid sträng kyla.

Nordpool spabad – en pålitlig leverantör

Vårt mål är att leverera snabbt och med högsta kvalitet. Vi har stora lager och försöker att ha spabad från Nordpool för omgående leveranser.