WaterVise serien

Högsta kvalité från svenska Pahlén! 

Våra tystgående och energieffektiva poolpumpar i Water Wise serien ger en högklassig prestanda och optimal filtrering. Handla kvalitetspumpar online till låga priser.


Poolpumpen WaterVISE från Pahlén - Optimal konstruktion för bästa energieffektivitet och tyst drift

För att säkerställa en ren och klar pool är det viktigt att ha en pålitlig och effektiv poolpump. Med WaterVISE från Pahlén får du en poolpump med optimal konstruktion för bästa energieffektivitet och en tyst drift.

Pumphuset och pumphjulet på WaterVISE är tillverkade av brons, medan pumpaxeln är i rostfritt stål. Detta, tillsammans med en mekanisk tätning och ett termoplastförfilter, garanterar en lång livslängd på pumpen. Dessutom är förfiltret lätt att rengöra, med ett avtagbart, transparent genomskinligt lock som gör det enkelt att kontrollera och rensa silkorgen.

WaterVISE är också en flexibel och kompakt poolpump som kan installeras med upp till sju olika inloppspositioner. Den har också en 2" koppling för enkel anslutning.

Med högklassiga motorer och en hög prestanda/energieffektivitet är WaterVISE en av de mest pålitliga poolpumparna på marknaden. Den ger också reducerade ljudnivåer, vilket innebär att du kan njuta av en ren och klar pool utan att behöva störas av en hög ljudnivå.

WaterVISE är också certifierad och provad av tredje part, vilket ger dig extra trygghet när du väljer en poolpump. Så för en optimal konstruktion, bästa energieffektivitet och en tyst drift, välj WaterVISE från Pahlén till din pool idag!

Varför välja en Poolpump från WaterVISE serien?

  • Optimal konstruktion för bästa energieffektivitet och tyst drift
  • Pumphus och pumphjul av brons, pumpaxel av rostfritt stål för lång livslängd
  • Flexibel installation med upp till sju inloppspositioner och 2" koppling
  • Transparent förfilter med lätt avtagbart lock för enkel rengöring
  • Hög prestanda och energieffektivitet med reducerad ljudnivå
  • Certifierad och testad av tredje part för tillförlitlighet och kvalitet