Stålväggspool


Varför ska jag välja en stålväggspool?

Planerar du att köpa en pool, men är osäker på om du ska välja en pool med hårda eller mjuka sidor? Tja, en stålväggspool kan vara ett bättre val om du vill ha en långvarig, hållbar och robust pool som tål tuffa väderförhållanden.

Dessa pooler finns i olika storlekar och former och är gjorda av robusta material som stål som gör dem resistenta mot punkteringar, skador eller läckor. Till skillnad från uppblåsbara pooler med mjuka sidor kräver hårda pooler såsom stålväggspool, thermopool och glasfiber med flera, mycket begränsat underhåll och rengöring, vilket sparar dig tid och ansträngning i det långa loppet. 

Dessutom lägger de till ett professionellt och elegant utseende till din bakgård som kan imponera på dina gäster och förbättra din utomhusupplevelse. Oavsett om du väljer att gräva ner den eller ej, valet är ditt!

Så om du vill ha en pålitlig och högkvalitativ pool som kan ge oändligt roligt för din familj och vänner, överväg att investera i en stålväggspool idag!

Estetik

För husägare som letar efter ett modernt och sofistikerat tillskott till sin trädgård är pooler med hårda sidor gjorda av stål ett utmärkt alternativ. Dessa pooler är designade för att ge ett elegant och polerat utseende som kan höja estetiken på alla bakgårdar.

Den hållbara konstruktionen av stålväggspooler säkerställer att de kan stå emot väder och vind samtidigt som de behåller sitt utseende i många år framöver. Oavsett om du letar efter en rund eller åtta-formad, finns pooler i en mängd olika storlekar och utföranden, vilket gör dem till ett perfekt val för alla husägare med ett öga för modern design.

Med en stålväggspool kan du förvandla din bakgård till en lyxig oas som kommer att imponera på gästerna och tillföra värde till ditt hem.

Varaktighet

När det gäller att investera i en pool är hållbarhet en högsta prioritet för många husägare, och stålväggspooler levererar verkligen i denna aspekt. Konstruerade med högkvalitativa material som stål, dessa pooler är tuffa och motståndskraftiga även i extrema väderförhållanden, som tung snö eller intensiv värme.

Detta kan inte bara spara pengar på lång sikt genom att kräva mindre underhåll och reparationer, utan det säkerställer också att poolen förblir säker för frekvent användning, vilket gör den till ett idealiskt val för familjer med barn eller husdjur. En stålväggspool är en smart investering för dig som prioriterar hållbarhet och tillförlitlighet i sitt utomhusboende.

Installation

Installationsprocessen av poolen kan vara en skrämmande och tidskrävande uppgift, särskilt när det gäller traditionella markpooler. Men den goda nyheten är att det finns en idealisk lösning som tar mindre tid och är lätt att installera.

Stålväggspoolen är det perfekta alternativet för alla som vill ha en vacker pool utan besväret med en långvarig installation. Lyckligtvis kan stålväggspooler monteras på så lite som bara en dag. Detta innebär att du kan spendera mer tid på att njuta av de avkopplande fördelarna med simning snarare än att vänta i det oändliga på installation. 

Våra stålväggspooler levereras komplett med stabil poolstomme. Galvaniserad och klädd med ett polyesterskikt. Levereras med högkvalitativa komponenter.

En profilerad skena fäster ihop stålväggen som ger en extra stabilitet. Enkel montering, stålväggen behöver inte skruvas ihop för hand.

Linern fästs efter montering av toppskenor på poolens insida. Enkelt linerbyte, eventuella kantstenar eller altandäck behöver inte tas bort.

Säg adjö till besväret med en lång och komplicerad installationsprocess och hej till en lättinstallerad pool.

Mångsidighet

Förutom deras hållbarhet och långvariga kvalitet erbjuder dem också oöverträffad mångsidighet. Särskilt användbart för dem som föredrar pool ovan mark framför nedgrävd, stålväggspooler kan enkelt tas ner och flyttas till en annan plats om det behövs när ni har poolen ovan mark.

Den här funktionen är särskilt tilltalande för husägare som tycker om att göra om sina trädgårdar. Oavsett om du vill skaka om saker eller flytta din pool helt och hållet, är de ett utmärkt val för alla hem.

Prisvärdhet

När det gäller att investera i en pool för ditt hem är prisvärdhet en avgörande faktor.

Våra stålväggspooler varierar från 20 950 kr till 51 500 kr, vilket gör dem till ett betydligt mer budgetvänligt alternativ än de större poolerna på marknaden som lätt kan överstiga 100 000 kr.

Att välja en bra pool kan ge en bra avkastning på investeringen och den perfekta oasen i trädgården utan att kosta för mycket.

Placera poolen ovan mark eller nedgrävd?

När man jämför de två typerna av placering spelar flera faktorer in. Pooler ovan mark får höga betyg när det gäller enkel installation och portabilitet. De är ett utmärkt val för husägare som vill ha ett kostnadseffektivt sätt att njuta av ett dopp i vattnet utan att förbinda sig till en permanent struktur.

Däremot erbjuder en nedgrävd pool ett lyxigare utseende och känsla. Även om de kommer med en högre prislapp i samband med installation och eventuellt trädäck eller liknande, kan de förbättra det övergripande utseendet på din trädgård och öka ditt fastighetsvärde.

Sammanfattningsvis beror beslutet mellan en ovan mark eller nedgrävd på din budget, utrymme och personliga preferenser. Båda typerna erbjuder unika fördelar och kan ge dig och din familj oändlig njutning under de varma sommarmånaderna.