WaterVISE 0,75kW / 230V

13 400 kr
Artikelnummer: 118103
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Pahléns högkvalitativa poolpumpar

  • Optimal konstruktion för bästa energieffektivitet
  • Pumphus och pumphjul av brons
  • Transparent förfilter med lätt avtagbart lock
  • Hög prestanda och energieffektivitet
  • Certifierad och testad av tredje part
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Modell:
HS75
Effekt:
1 Hk
Kapacitet: *
17 m³/h
Uteffekt:
0,75 kW
Ström:
5,5 A
Spänning:
230 V
Max vattentemp:
45 °C
Max tryck:
2,5 bar
Längd:
540 mm
Höjd:
287 mm
Bredd:
196 mm
Vikt:
18,4 kg
Ref.nr:
118103

* Vattenpelartryck 10 m

Transformera din poolupplevelse med WaterVISE - den optimala poolpumpen från Pahlén!

Välj den effektiva och pålitliga WaterVISE poolpumpen från Pahlén för en ren och klar pool. Med modell HS75 får du optimal konstruktion för bästa energieffektivitet och tyst drift.

Pumphuset och pumphjulet på WaterVISE är tillverkade av brons, medan pumpaxeln är i rostfritt stål. Tillsammans med en mekanisk tätning och ett termoplastförfilter garanterar detta en lång livslängd på pumpen. Dessutom är förfiltret lätt att rengöra med ett avtagbart, transparent lock för enkel kontroll och rengöring av silkorgen.

WaterVISE är en kompakt poolpump med hög prestanda/energieffektivitet som kan installeras med upp till sju olika inloppspositioner. Den har också en 2" koppling för enkel anslutning.

WaterVISE modell HS75 har en kapacitet på 17 m³/h och en effekt på 1 Hk med en uteffekt på 0,75 kW. Pumpen har också en max temperatur på 45 °C och max tryck på 2,5 bar. Med högklassiga motorer och reducerade ljudnivåer är WaterVISE en av de mest pålitliga poolpumparna på marknaden.

WaterVISE är också certifierad och provad av tredje part för extra trygghet när du väljer en poolpump. För en pålitlig och effektiv poolpump med bästa energieffektivitet och tyst drift, välj WaterVISE från Pahlén till din pool idag!