Swimspa utöver det vanliga!

Ett swimspa är perfekt för dig som vill ha möjlighet att kunna simma. Du kanske är professionell och älskar att simma eller bara simmar för vardagsmotion. Med våra swimspa får du valfriheten att kunna simma precis när du vill. Vi erbjuder även tvådelade swimspa med spabad som är helt separerad från simdelen för dig som vill ha möjlighet att kunna simma för att sedan varva ner i ett skönt spabad.


Swimspa från pålitliga leverantörer

Vårt mål är att leverera snabbt och med högsta kvalitet. Vi har stora lager och försöker att ha produkter för omgående leveranser. Tillverkning och design är speciellt framtagen för att passa det nordiska klimatet. Allt för att göra ditt swimspa till en ren njutning och en skön badupplevelse.

Swimspa - leverans och installation

Alla våra swimspa levereras kompletta på högkant vid tomtgräns. Kostnad för kranbil tillkommer.

Ett swimspa har en vikt upp till 7 ton och ska placeras på en plan, packad yta, t.ex. armerad betongplatta alternativt paddat singel/stenmjöl eller ett trädäck byggt enligt svenska byggnormer.

Alla swimspa kräver tillgång till servicelucka. Vi rekommenderar att du skapar minst 900 mm fritt utrymme runt alla fyra sidor. Om ett swimspa ska byggas in i ett trädäck tänk på att göra det tillgängligt för service.

Vid installation av swimspa krävs 3-fas anslutning x 20 ampere. Elanslutningen måste utföras av en behörig elektriker. Använd trädgårdsslang för att fylla badet med vatten.

Underhåll och skötsel av swimspa

För att du ska kunna njuta av ditt swimspa på bästa sätt är det bra att du snabbt skaffar dig en rutin hur ett swimspa fungerar. Det är viktigt att kontrollera att vattnet har rätt pH-värde och klorhalt med jämna mellanrum för bästa badkvalitet.

Det är bra om man snabbt sätter sig in i hur spakemi och hantering av filter fungerar. Efter någon vecka kommer det mesta att vara mer naturligt och du kan då anpassa din skötsel och hantering av kemi.

Vilka garantier har ett swimspa?

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt swimspa och lämnar därför 10 års garanti på ram och stomme. Vi lämnar 5 års skalgaranti mot krackeleringar och missfärgningar. 3 års garanti på belysning, nackkuddar och UV-C lampa/ozongenerator. Lock och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i garantin). Garantin gäller för swimspa som används för privat bruk.

Att kunna simma och bada året runt i 38°C varmt vatten är välbefinnande för både kropp och själ.