Calidi VP 10

24 900 kr
Artikelnummer: 14983330
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Varma bad med Pahlén poolvärme

  • Optimal verkningsgrad med fullinverter teknik
  • Låg energiförbrukning och ljudnivå
  • Enkel styrning display
Teknisk specifikation
Modell:
VP10
Värmeeffekt¹:
1,4-7,0 kW
Ineffekt:
1,29-1,74 kW
Kapacitet²:
20-40 m³
Ström:
1,26-7,56 A
Säkringstorlek:
10 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
4,3-7,0
Ljudnivå (1 m):
40-52,4 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
654 mm
Bredd:
872 mm
Djup:
330 mm
Vikt:
47 kg
Ref.nr:
14983330

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

Få ett härligt bad i din pool med Pahléns poolvärmepump Calidi VP10!

Denna värmepump är utrustad med den senaste tekniken för att ge dig den mest optimala verkningsgraden och hålla energiförbrukningen på en minimal nivå.

Calidi VP10 har en intelligent styrning "hot keep", vilket innebär att den alltid levererar en perfekt pooltemperatur utan att förbruka onödigt mycket energi eller orsaka höga ljudnivåer. I själva verket är Calidi VP10 näst intill ljudlös tack vare Eco-drift funktionen. Med dess speciellt utvalda komponenter är Calidi VP10 idealisk för vårt nordiska klimat och kan producera värme ner till -15°.

Calidi VP10 är fullinverter, vilket betyder att både kompressor och fläkt steglöst anpassar varvtalet efter poolens behov. Den unika elektroniska insprutningstekniken övervakar värmepumpen via kontrollpanelen för att alltid ge en optimal verkningsgrad, vilket är överlägset värmepumpar med ON/OFF funktion.

Du kan enkelt ställa in önskad pooltemperatur via kontrollpanelen eller styra den trådlöst via en APP, eftersom WiFi ingår i Calidi VP10. Denna värmepump har även en boostfunktion som ökar värmepumpens kapacitet med 20% med en enkel knapptryckning, perfekt på våren då man önskar en snabb uppvärmning av poolen.

Med Pahléns poolvärmepump Calidi VP10 kan du njuta av en varm och skön pool när du vill, utan att behöva oroa dig för höga energikostnader eller höga ljudnivåer. Så beställ din Calidi VP10 idag och upplev hur underbart det är att ha en pool som alltid är redo för bad!