Calidi ZP 13

34 900 kr
Artikelnummer: 14983346
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Intelligent poolvärme från Pahlén

  • Steglöst varvtal för optimal verkningsgrad.
  • Intelligent styrning för perfekt pooltemperatur.
  • Boostfunktion för snabb uppvärmning.
Teknisk specifikation
Modell:
ZP13
Värmeeffekt¹:
8,8 kW
Ineffekt:
0,22-1,8 kW
Kapacitet²:
20-40 m³
Ström:
0,96-7,82 A
Säkringstorlek:
16 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
4,9-6,8
Ljudnivå (1 m):
38,6-46,9 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
650 mm
Bredd:
893 mm
Djup:
390 mm
Vikt:
61 kg
Ref.nr:
14983346

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

Få en varm och perfekt tempererad pool med Pahléns Calidi poolvärmepumpar.

Calidi-serien är fullinverterad, vilket betyder att både kompressor och fläkt steglöst anpassar varvtalet efter poolens behov. Den unika elektroniska insprutningstekniken övervakar kontinuerligt värmepumpen via kontrollpanelen för att säkerställa en optimal verkningsgrad i alla driftlägen. Detta gör att Calidi-tekniken är överlägsen andra värmepumpar med ON/OFF-funktion.

Med sin intelligenta styrning "hot keep" levererar Calidi alltid en perfekt pooltemperatur med minimal energiförbrukning och ljudnivå. Med Eco-drift-funktionen är Calidi näst intill ljudlös, vilket ger en avkopplande miljö för dig och dina gäster.

Speciellt utvalda komponenter gör Calidi idealisk för vårt nordiska klimat. Och med den nya luftflödestekniken och isolerade kompressorlådan är ljudnivån extremt låg. Calidi ZP-modellen kan producera värme ända ner till -15°, vilket gör det perfekt för vårt nordiska klimat.

I kontrollpanelen kan du enkelt ställa in önskad pooltemperatur, läsa av aktuell driftstatus och temperatur eller styra den trådlöst via en APP. WiFi ingår i Calidi XP och ZP och finns som tillval för Calidi VP. Calidi ZP har dessutom en boostfunktion som med en enkel knapptryckning ökar värmepumpens kapacitet med ytterligare 20%. Perfekt för våren när du vill ha en snabb uppvärmning av poolen.

Med en värmeeffekt på 8,8 kW, en kapacitet på 20-40 m³ och en verkningsgrad COP på 4,9-6,8 ger Calidi ZP13 dig den perfekta uppvärmningslösningen för din pool. Med en höjd på 650 mm, en bredd på 893 mm och en djup på 390 mm är Calidi ZP13 lätt att placera och väger bara 61 kg.

Välj Pahléns Calidi poolvärmepumpar för en perfekt tempererad pool året runt. Beställ idag och njut av en härlig simupplevelse i din varma och inbjudande pool.