Calidi XP 15

38 900 kr
Artikelnummer: 14983341
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Behaglig vattentemp från Pahlén

  • Effektiv uppvärmning av simbassänger
  • Hög verkningsgrad
  • Inbyggd Wi-Fi och med smidig app
Teknisk specifikation
Modell:
XP15
Värmeeffekt¹:
2,1-10,5 kW
Ineffekt:
0,27-2,2 kW
Kapacitet²:
35-60m³
Ström:
1,17-9,6 A
Säkringstorlek:
16 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
4,6-7,8
Ljudnivå (1 m):
41,3-54 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
658 mm
Bredd:
961 mm
Djup:
312 mm
Vikt:
52 kg
Ref.nr:
14983341

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

Upptäck det senaste inom poolvärmepumpar från Pahlén – Calidi XP15

Är du trött på att ha en oanvändbar pool under sommarmånaderna? Vill du ha möjligheten att bada när du vill, oavsett om det är dag eller natt? Med Pahléns Calidi XP15 poolvärmepump kan du njuta av din pool!

Den fullinverterade teknologin i Calidi XP15 innebär att kompressorn och fläkten anpassar varvtalet efter poolens behov. Med andra ord, den arbetar hårdare när det behövs och mjukare när det inte behövs – vilket resulterar i en optimal verkningsgrad och minimal energiförbrukning.

Calidi XP15 erbjuder också en intelligent styrning ”hot keep” som alltid levererar perfekt pooltemperatur med minimal energiförbrukning och ljudnivå. Dessutom är den näst intill ljudlös när den körs på Eco-drift. Speciellt utvalda komponenter gör Calidi XP15 idealisk för vårt nordiska klimat.

Styrningen är enkel och intuitiv, vilket gör det möjligt att ställa in önskad pooltemperatur och läsa av aktuell driftstatus och temperatur. Du kan även styra din Calidi XP15 trådlöst via en APP med hjälp av WiFi som ingår som standard.

Calidi XP15 är också utrustad med en boostfunktion som med en enkel knapptryckning ökar värmepumpens kapacitet med ytterligare 20%. Perfekt för våren då man vill ha en snabb uppvärmning av poolen.

Med den nya luftflödestekniken och isolerad kompressorlåda är ljudnivån extremt låg, så att du kan njuta av en tyst poolupplevelse. Calidi XP15 kan producera värme ända ner till -15° vilket gör den till ett utmärkt val för nordiska förhållanden.

Låt Pahléns Calidi XP15 värmepump för poolen ge dig möjligheten att bada när du vill – det är ett perfekt val för att förlänga din pool säsong och njuta av ett varmt bad när som helst på året. Beställ din Calidi XP15 idag och upptäck den nya nivån av poolkomfort!