Coverseal Serien

En innovativ och patenterad poolskyddslösning som erbjuder trygghet och mångsidighet.

Finns i tre modeller för att möta olika behov.

Basic – Manuellt:
En enkel och användarvänlig modell som ger manuell kontroll över skyddet. Perfekt för dem som föredrar en mer hands-on approach.

Classic – Halvautomatiskt:
Denna modell kombinerar bekvämligheten av automatik med möjligheten till manuell hantering. En flexibel lösning som ger användaren valfrihet.

Premium – Helautomatiskt:
Den ultimata lösningen för bekvämlighet och effektivitet. Det helautomatiska systemet ger optimalt skydd med minimal ansträngning från användaren.

Oavsett modell skyddar Coverseal din pool året runt från smuts och regn, och kan även användas som effektiv vintertäckning. Vårt skydd är säkerhetsklassat och uppfyller kraven enligt NF P90-308, vilket garanterar hög säkerhetsstandard.

Duken finns i standardutförande i sju olika färger, men för att matcha din personliga stil kan du även specialbeställa den i valfri RAL-färg mot en extra kostnad. Likaså kommer själva boxen som standard i grått, men kan anpassas till din önskade RAL-färg för en enhetlig estetik.

Viktigt att notera är att installationen av Coverseal måste utföras av en certifierad installatör för att säkerställa korrekt funktion och säkerhet. Vår dedikerade och erfarna installatör kommer att säkerställa en professionell installation för att maximera skyddet för din pool. Med Coverseal får du inte bara ett pålitligt poolskydd, utan också en anpassningsbar och stilfull lösning för att bevara din pool i toppskick.