Capella serien

Upptäck Gullberg & Janssons senaste innovation inom poolskydd - Capella, det enkla och praktiska bar cover som du kan förlita dig på.

Capella erbjuder inte bara tillförlitligt skydd för din pool, utan kommer även med enkelhet och funktionalitet som standard. Tillverkat av högkvalitativ PVC-duk med en densitet på 580 g/m2 och utrustat med tvärgående runda aluminiumrör, är Capella både robust och hållbart.

Dessutom finns Capella tillgängligt i standardstorlekar för att passa olika poolstorlekar och är tillgängligt i färgerna antracit och grått, vilket ger dig möjlighet att anpassa det efter din poolmiljö.

Med snabbfästen och vev som ingår som standard, erbjuder Capella användarvänlighet och enkel installation. Du behöver inte kompromissa med säkerheten - Capella är godkänd enligt den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 och levereras med en två års materialgaranti.

Observera att även om Capella ger utmärkt skydd under sommarsäsongen, är det inte avsett att användas som vintertäckning. Så ge din pool det skydd den förtjänar med Gullberg & Janssons Capella - det ultimata valet för en bekymmersfri poolupplevelse.