POOLSKYDD

Skydda din pool med ett väldesignat, säkert och testat poolskydd som förenklar skötseln och sparar energi.


Lätthanterliga poolskydd

Vi erbjuder marknadens mest lätthanterliga poolskydd som håller poolen ren från löv och smuts. Våra modeller består av PVC-duk med tvärgående runda aluminiumrör. PVC-duken är försedd med dräneringshål så regnvatten enkelt kan rinna undan. Skyddet tar minimalt med plats ihoprullat vid poolens ena kortsida och öppnas med hjälp av en medföljande vev. Vid stängning dras poolskyddet ut med en draglina och låses med spänne. Vev och snabbfästen ingår som standard till våra modeller. Poolskydd Castor är utrustat med ett unikt nät på ovansidan som gör att man kan se poolens belysning även när skyddet är på.

Hur säkert är ett poolskydd?

Våra poolskydd är godkända enligt den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 men kan inte användas som vintertäckning. Normen NF P 90-308 definierar minimumkrav för säkerhet, testmetod och konsumentråd gällande poolskydd och dess fixeringssystem för att förhindra drunkningsrisk för barn under 5 år. För att bli certifierad enligt normen ska skyddet klara vikten av ett litet barn utan att sjunka. Detta innefattar en vikt på 100 kg utan att skyddet eller fixeringssystemet tar skada. Det måste dessutom klara en fallande vikt på 50 kg, utan att fixeringssystemet på poolskyddet tar skada.

I vår onlinebutik kan du handla pooltäckning av högsta kvalitet med korta leveranstider. Kontakta oss gärna för mer information.