Walu Pool serien

Upptäck det bästa av poolskydd med Walu Pool Evolution och Walu Pool Starlight. Båda modellerna är skapade för att kombinera stil, funktionalitet och hållbarhet på ett imponerande sätt.

Walu Pool Evolution imponerar med sina ovalformade aluminiumrör som är smakfullt placerade på ovansidan av de slitstarka PVC-panelerna. Denna smarta design gör att Evolution-modellen passar perfekt för alla poolformer, oavsett om det är en rektangulär pool eller en med en mer oregelbunden form. Det här är det ultimata valet för den som söker ett poolskydd som inte bara ger pålitligt skydd utan också anpassar sig till din unika pooldesign.

Walu Pool Starlight, å andra sidan, presenterar en stilren och exklusiv design med ovala aluminiumrör som är elegant placerade på undersidan av de tåliga PVC-panelerna. Denna modell är skapad speciellt för rektangulära pooler och ger en sofistikerad touch till poolområdet. Starlight är det perfekta valet för den som prioriterar en ren och modern estetik utan att kompromissa med kvaliteten.

Oavsett om du väljer Evolution eller Starlight, får du ett poolskydd av högsta kvalitet från Walu, skapat med noggrannhet och omsorg om detaljerna för att förhöja din poolupplevelse till nya höjder.