Poolskydd Castor

Artikelnummer: 805

Lätthanterligt poolskydd från Gullberg & Jansson

Castor är ett väldesignat poolskydd, utrustat med ett unikt nät på ovansidan, som gör poolskyddet till marknadens mest lätthanterliga poolskydd. Snabbfästen och vev ingår som standard.

Poolskyddet går att beställa i bredd upp till 6 meter och längd upp till 14 meter (max överlappning 30 cm). Med det unika nätet som Castor är utrustat med kan ni njuta av poolens belysning även när skyddet är på.

Castor består av PVC-duk, 650 g/m², 340 g/m² och aluminiumrör. Panelerna är utrustade med algskydd och UV skydd upp till 95%. Poolskyddet finns i färgerna grått och blått.

Castor är godkänd enligt den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308*. Poolskyddet kan ej användas som vintertäckning.

* Normen NF P 90-308 definierar minimumkrav för säkerhet, testmetod och konsumentråd gällande poolskydd och dess fixeringssystem för att förhindra drunkningsrisk för barn under 5 år. För att bli certifierad enligt normen ska poolskyddet klara vikten av ett litet barn utan att sjunka. Detta innefattar en vikt på 100 kg utan att skyddet eller fixeringssystemet tar skada. Poolskyddet måste dessutom klara en fallande vikt på 50 kg, utan att fixeringssystemet på poolskyddet tar skada.

Poolskydd Capella
Från 17 900 kr