Värmeväxlare Aqua MEX Fullutrustad

Från
18 495 kr

Artikelnummer: 524

Värmeväxlare Aqua MEX

Fullt utrustad värmeväxlare till pool med cirkulationspump och elektronik för ekonomisk uppvärmning av din pool. En högeffektiv värmeväxlare tillverkad i material av glasfiberförstärkt polypropylen med en högeffektiv spiral av rostfritt syrafast stål. Aqua MEX ger bästa möjliga värmekapacitet och motståndskraft mot aggressivt vatten. Aqua MEX är kompakt, fullt utrustad och mycket enkel att installera och använda.

Aqua MEX ansluts enkelt direkt till ditt befintliga varmvattensystem. Värmeväxlaren har rakt flöde med ett lågt tryckfall och är utrustad med 63 mm anslutningar. Värmeväxlaren är utrustad med digital kontroll, där den önskade pooltemperaturen enkelt kan ställas in och den aktuella pooltemperaturen visas i en tydlig LED-display.

Den fullt utrustade Aqua MEX har en inbyggd trestegs enfas cirkulationspump för primärsidan (varmvattnet) och en inbyggd temperatursensor, flödesvakt och backventil. Den är också utrustad med två avtappningspluggar på sekundärsidan (poolvattnet) för att enkelt kunna tömmas på vatten.

Om du väljer vår toppmodell Aqua MEX fullt utrustad får du en komplett och färdig enhet, som är enkel att installera. Som ett alternativ till vår fullt utrustade Aqua MEX kan vi också erbjuda en standardversion av denna värmeväxlare med spiral avrostfritt syrafast stål eller titan.

Ansluts till ditt befintliga värmesystem t.ex. värmepanna, solfångaranläggning eller värmepump.

Elektronisk digital kontrollpanel

  • Inbyggd säkerhetsanordning stänger av värmaren vid 45°C
  • Optimerad för låg energiförbrukning
  • Enkelt att ställa in pooltemperaturen
  • Tydliga siffror visar pooltemperaturen och den inställda temperaturen
  • Visar tydligt när värmaren är i drift

Det maximala trycket för sekundärsidan (poolvattnet) är 4 bar och för primärsidan (hetvattnet) 6 bar.