Turbo Silence 13

38 900 kr
Artikelnummer: 34-180652
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Pålitlig poolvärmare från Welldana

  • Toppmodern inverter teknik
  • Välisolerat förstärkt aluminiumskåp
  • 9 givare - Helautomatisk temperaturkontroll
Teknisk specifikation
Modell:
AXR13
Värmeeffekt¹:
8,8 kW
Ineffekt:
0,22-1,80 kW
Kapacitet²:
25-50 m³
Ström:
0,96-7,82 A
Säkringstorlek:
16 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
6,8-4,9 kW
Ljudnivå (1 m):
38,6-46,9 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
650 mm
Bredd:
893 mm
Djup:
432 mm
Vikt:
61 kg
Ref.nr:
34-180652

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

LADDA NER APPEN
Google Play store
Apple store

Welldana® Turbo Silence 13 - Den Perfekta Värmepumpen för Din Pool

Vår Welldana® Turbo Silence 13 är en mycket effektiv värmepump som är 65% mer effektiv än på/av-modeller, tack vare sin avancerade inverterteknik och mjukstartare. Med en högeffektiv titanvärmeväxlare är den speciellt utformad för att fungera perfekt i både klor- och saltvattenpooler.

Med nio givare och helautomatisk temperaturkontroll behöver du inte oroa dig för att ständigt justera temperaturen, det gör Welldana® Turbo Silence 13 automatiskt åt dig. Dess höga effekt ger dig möjlighet att snabbt värma upp din pool, och sedan sänka effekten för att hålla den på en konstant och bekväm temperatur.

Det välisolerade och förstärkta aluminiumskåpet på vår Welldana® Turbo Silence 13 gör att maskinen är extremt tyst, vilket gör den till den perfekta lösningen för dig som vill ha en värmepump som inte stör. Dessutom är den speciellt rekommenderad för kustområden eftersom den aldrig rostar.

Våra Welldana® Turbo Silence-modeller inkluderar WI-FI, vilket gör det enkelt att kontrollera och justera temperaturen på din pool via din smartphone eller surfplatta. Du kan koppla upp dig oavsett var du befinner dig.

Welldana® Turbo Silence 13 har en kompressorgaranti på hela sju år, tack vare dess Twin Rotary Mitsubishi-kompressor. Och med en högsta temperatur på upp till 40 grader Celsius kan du njuta av din pool året om.

Tack vare Welldana® Turbo Silence 13 kan du njuta av din pool när du vill, utan att oroa dig för höga energikostnader eller obehagligt buller. Välj Welldana® för att få en innovativ och pålitlig poolvärmepump som gör skillnad.